Lierenaar lanceert nieuw bier 'Plezir'

Lierenaar lanceert nieuw bier 'Plezir'

Lierenaar lanceert nieuw bier 'Plezir'

Print
Lier - Lierenaar Pedro Pereira brengt komende vrijdag maar liefst vier nieuwe bieren tegelijk op de markt.
Met zijn brouwsels onder de algemene noemer 'Plezir' hoopt hij zowel bij mannen áls vrouwen te scoren. "Als ik vroeger op café iets met collega's ging drinken, zaten we bijna altijd uitsluitend met mannen met een pint bier in de hand aan de toog. Ik bedacht me dat het nog veel leuker kon zijn, wanneer er ook vrouwen in het gezelschap waren. 'Plezir' is een toegankelijk, uniseks bier dat iedereen die graag plezier maakt, moet aanspreken", legt de bedenker uit.

Naast een pilsbier met een alcoholpercentage van 5,5% zitten ook een bruin bier van hoge gisting (7,7%), een blond aperitiefbier (6,7%) en een rosébier (5,2%) in het 'Plezir'-gamma.

De afgelopen weken heeft Pedro vooral met een zogenaamde 'mystery campagne' in het teken van flirten zijn nieuwe bieren in de kijker proberen te plaatsen. Jongens en meisjes die t-shirts droegen met opvallende boodschappen als 'Geef mij je beste openingszin' of 'Flirt met mij' vroegen voorbijgangers met hen op de foto te gaan. "Flirten is ook een vorm van onschuldig plezier maken", legt Pedro Pereira uit. JVdPo

Alle info op www.plezir.be

Foto Dirk Van de Velde

MEEST RECENT

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio