1/2

Anthony Kumpen en Stijn Stijnen geven jawoord

In het gemeentehuis van Hasselt vonden zaterdagmiddag twee BV-huwelijken plaats. Griet Vanhees, zangeres bij de nieuwe meidengroep BABE, beloofde eeuwige trouw aan racepiloot Anthony Kumpen. Voetballer Stijn Stijnen werd dan weer in de echt verbonden met zijn partner Veerle Schreurs.

Griet Vanhees had een witte prinsessenjurk van Valentino aangetrokken. Haar bruidegom koos voor een strak kostuum. Vrienden en familie kwamen in het centrum van de Limburgse hoofdstad aan in een karavaan van zwarte Audi's, het koppel zelf in een Rolls Royce.

Opmerkelijke afwezigen in de trouwzaal waren Koen en Kris Wauters (de race-collega's van Anthony), Tanja Dexters en Lesley-Ann Poppe (de medezangeressen van het meidentrio BABE). Zij zijn wel van de partij op het feest, later op de avond.

Kumpen en Vanhees hebben elk een kind uit een vorige relatie. Laura en Tibeau (beiden 10) keken wel goedkeurend toe.

Stijnen

Een halfuur later kreeg schepen Rob Beenders opnieuw een bekende kop voor zich. Voormalig Rode Duivel Stijn Stijnen huwde zijn vriendin Veerle Schreurs. De twee vormen al zes jaar een koppel.

Het paar arriveerde in een gele oldtimerbus, samen met een beperkt aantal familieleden. Stijnen droeg een maatpak met daaronder wit-grijze sportschoenen. De bruid was gekleed in een witte jurk met lange sleep.

De twee tortelduifjes hadden veiligheidsagenten ingehuurd om de pers op afstand te houden. Na afloop van de burgerlijke plechtigheid was er ook nog de kerkelijke inzegening van het huwelijk in de nabijgelegen Sint-Quintinuskathedraal.

Collega-voetballers Karel Geraerts, Vincent Euvrard, Bernt Evens, Hans Cornelis en doelman Glenn Verbauwhede waren uitgenodigd.

Dochtertje Alena (3) was het bruidsmeisje van dienst.

Beeld: PhotoNews

NIET TE MISSEN