Elke Taelman haalt finale Miss Exclusive 2012

Elke Taelman haalt finale Miss Exclusive 2012

Elke Taelman haalt finale Miss Exclusive 2012

Print
Lier - Elke Taelman (24) uit Lier is een van de tien finalistes van Miss Exclusive 2012. Of ze het kroontje ook zal dragen, weet ze pas op 24 september.
Uit meer dan vijfhonderd kandidaten werden tijdens de preselectie in Brussel tien finalisten gekozen. Dat gebeurde onder meer aan de hand van een gesprek en een defilé. Behalve ikzelf komen er nog twee finalistes uit de provincie Antwerpen, namelijk uit Herentals en Itegem (Heist-op-den-Berg). De andere zeven zijn allen uit West-Vlaanderen afkomstig."

"De finale van Miss Exclusive 2012 vindt plaats op 24 september in de Zebrastraat in Gent. De show vindt plaats op het wateroppervlak dat zich op het middenplein bevindt. Een jury zal daar bepalen wie het kroontje en de titel van Miss Exclusive een jaar lang mag dragen. Maar we hebben ook de steun van het publiek, van de mensen nodig. Zij kunnen nu al voor hun favoriete finaliste sms'en. Wie mij kiest, sms't ME 6 naar 6693. Vanaf volgende maand kan je ook online stemmen. Wie daar de meeste stemmen haalt, mag aan een missverkiezing in het buitenland deelnemen."

Info: www.missexclusive.be

Chris VAN ROMPAEY

Foto: Dirk Taeleman

.

Meer nieuws uit regio Mechelen

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio