Dorpsdag-Braderij "Ekeren Bruist"

Print
Ekeren - Zondag 5 juni is het weer een hoogdag voor het Ekers Winkelcentrum (EWC) met hun 33ste Dorpsdag-Braderij "EKEREN BRUIST".
De braderijbezoekers mogen zich ook dit jaar weer aan een aantrekkelijk programma verwachten met optredens van swingende artiesten. “We hebben de voorbije jaren al heel wat grote namen naar Ekeren gehaald”, vertelt ons EWC-voorzitter Rik Bossuyt. “We zijn vijf jaar geleden begonnen met onze braderij "nieuwe stijl" met Sam Gooris, het jaar daarop verwelkomden we Sergio en het derde jaar was Eddy Wally van de partij. Vorig jaar stonden Nicole en Hugo en Gunther Neefs op ons podium.

Dit jaar kozen we voor Brahim en Laura Lynn, waarmee we vast heel wat braderijbezoekers zullen bekoren.” Het publiek wordt opgewarmd door de Lou Roman Band die ook Brahim en Laura Lynn muzikaal zullen begeleiden. De namiddag wordt aan elkaar gepraat door acteur en presentator Patrick Onzia.

Animatie

Niet alleen de artiesten zetten hun beste beentje voor om van de braderij een absoluut succes te maken, ook heel wat handelaars en verenigingen organiseren leuke activiteiten, interessante koopjes, leuke terrasjes en lekkere hapjes en drankjes. Daarnaast zorgt het Ekers Winkelcentrum nog voor extra animatie. Zo kan de jeugd er ter hoogte van de Jump-in van 13 tot 14 uur deelnemen aan “de kortste fuif”. De jeugd wil hiermee het districtsbestuur ludiek oproepen te zorgen voor een fuifzaal of een jeugdhuis.

In de Kloosterstraat staat een heus “autosalon” en op het Kristus Koningplein kunnen kinderen hun hartje ophalen op een hindernissenparcours en een grote salto-trampoline. Dansgroep Freetime Dancers uit Kapellen zorgt voor een demonstratie.

http://www.ekerswinkelcentrum.be

Ivo Legon

MEEST RECENT

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio