Vonken en vuur in het stadspark

Vonken en vuur in het stadspark

Vonken en vuur in het stadspark

Print
Lokeren - Vuurspuwers, -eters en - jongleerders openen zaterdagavond het Parktheaterfestival. Zondagnamiddag veroveren gigantische insecten en andere vreemde creaturen het Prinsen Joséphine Charlottepark.
Vonken en Vuur is de opwarmer van het 15de Parktheaterfestival. Vanaf 21u zaterdagavond toont Lokeraar Wouter Baelen zijn vuurspuwkunsten. Ook jongleren met led-verlichting is een deeltje van het avondprogramma. Al die acts hebben plaats in het centrum van het stadspark. Dat is meteen de ideale opwarmer voor de hoofdbrok op zondagnamiddag 29 mei.

Vanaf 14u treden 26 theater- en animatiegroepen op uit eigen land en buitenland. "Tot de blikvangers behoren Sophia die mannen verovert en ergernis opwekt bij de vrouwen. We hebben ook Flamme Fatale geboekt, een Hongaars duo. Uit Oostenrijk komt El Diabolero die zijn diabolo 35 meter hoog gooit. Dramastrada uit Nederland is een kibbelende Siamese tweeling die ook nog kunnen zingen. Er zullen levende buxussen zijn, metershoge insecten en ook Jean Bosco Safari komt langs met muzikale vertellingen. Uit Wallonië hebben we het duo Compagnie Ebadidon dat glazen doet springen. Voor de kinderen is er een workshop levende beelden en ook Salsa-tionele dansen worden met passie gebracht", somt organisator Werner Hillaert enkel van de acts op.

DVR

Meer nieuws uit Antwerpen

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio