Eerste ‘Hever Feest’ wil het dorp laten bruisen

Vier verenigingen en enkele enthousiaste dorpelingen zetten zaterdag ‘Hever Feest’ op poten. Het belooft een bruisende avond en nacht te worden.

Juliaan Deleebeeck

Zaterdag viert Hever feest op het Heverplein. Enkele initiatiefnemers met Willy Van Craen en Geert Vermeiren, Toneelkring De Vlieg, de Donkcrossers, het spaarkastje De Krekel en de Mier, de scouts en de uitbaters van het plaatselijk dorpscafé ‘Klein Keerbergen’ vinden namelijk dat de levensvreugde van de Heveraars best wat meer naar buiten mag getoond worden. Ze willen van ‘Hever Feest’ een klassieker maken op de jaarlijkse feestkalender en pakken voor de eerste uitgave uit met een stevig programma, dat zijn verloop kent op het dorpsplein.

“In een Breugheliaans decor met drank- en eetstandjes bieden we de bezoekers een showprogramma met een hoge amusementswaarde”, zegt Willy Van Craen, één van de trekkers van de organisatie. ”Vanaf 19u mogen DJ’s Kris en Geert de opwarmingsfase inzetten en om 20u start een twee uur durend liveconcert met Idool deelnemer Dean en Tatyana Storm die haar grootste hits brengt. Daarna zal Dean z'n beste beentje voorzetten met onder andere z'n nieuwe single 'Just a few more days', samen met al z'n andere grote hits. Het wordt de try-out voor de muziekzender ’Anne komt naar je toe’. Zomerse attributen zijn alvast meer dan welkom, want VTM neemt er ook meteen enkele leuke beeldjes op die deze zomer op Anne worden uitgezonden. Na de optredens zetten de DJ’s een fuifnacht in voor het publiek terwijl de deelnemende verenigingen de dranken en hapjes verzorgen.

JD

Aangeboden door onze partners

Mobiliteit in Mechelen

Vastgoed

Jobs in de regio