Jeugdclub heeft al meer dan 1.000 vrienden op Facebook

Print
Niel - Het populaire jeugdhuis Jokot overschreed zopas de grens van 1.00 Facebook-vrienden. Dat succes wordt vrijdag gevierd in het clublokaal aan de Dorpsstraat.

Tijdens de wintermaanden en het voorjaar koos het bestuur van Jokot ervoor om even een pauze in te lassen om daarna met hernieuwde energie er tegenaan te gaan. En zo gebeurde het ook. De laatste weken draait de jeugdclub opnieuw op volle toeren.

“Het was fijn vast te stellen dat de voorbije weken vele vrijwilligers, meestal jonge mensen, zich spontaan hebben aangeboden”, zegt Thomas Van Qualle, de woordvoerder van de jeugdclub.

“Ik schat het aantal vrijwilligers op ongeveer 50. Onze jeugdclub is bij de jongeren uit de regio bijzonder populair. Ons ledenaantal is gestegen naar 180. Ik verwacht vrijdag meer dan 200 Facebook-vrienden. We starten om 21u. Een gratis vat voor zo’n evenement is logisch, maar er is meer. Via een tombola gaan we die nacht ook cadeaus uitdelen. De aanwezige Facebook-vrienden maken kans op onder meer een partybike.”

PVR

Meer nieuws uit stad en rand

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio