Arid, K's Choice en Rumer op affiche Rivierenhof

Arid, K's Choice en Rumer op affiche Rivierenhof

Arid, K's Choice en Rumer op affiche Rivierenhof

Print
De organisatie van het Openluchttheater Rivierenhof heeft weer een lading nieuwe namen op het publiek gelost. Onder meer Arid, K's Choice en Rumer zullen komende zomer op het podium staan.

Rumer is bekend van mooie songs als 'Slow' en 'Am I forgiven'. Zij komt met haar zoet en glashelder stemgeluid op 6 juli naar Deurne.

Nneka brengt een opzwepende mix van soul, hip hop, reaggae, funk en afrobeat, die je ongetwijfeld terughoorde in haar hit 'Heartbeat'. Op 24 augustus kan je naar deze Duitse met Nigeriaanse roots komen kijken.

K's Choice en Arid

Op 15 augustus wordt er een double bill met Belgisch talent geserveerd. Gevestigde waarden K’s Choice en Arid staan die dag op het podium.

Op 7 juli vormt aanstormend talent Jonathan Jeremiah een double bill met James Walsh. Hij verbaasde iedereen met zijn debuut 'A Solitary Man' en bijhorende single 'Happiness', een pefecte mix van soul met blazers, strijkers en een streepje folk. Daarnaast is er op 28 augustus een extra voorstelling van Kapitein Winokio en op 31 augustus een extra concert van Daan.

Verkoop gaat vlot

Ook de verkoop van de andere concerten gaat snel. Zo zijn Gotan Project, Angie Stone & George Clinton en Daan uitverkocht. Voor Hooverphonic is er enkel nog op 25 juni plaats en de ticketverkoop voor Stef Bos en Yevgueni op 16 juli gaat razendsnel.

www.openluchttheater.be

Foto: Photonews

MEEST RECENT