Antwerpen krijgt luxefrituur op de Suikerrui

Print

Antwerpen krijgt luxefrituur op de Suikerrui

Antwerpen - Zij die hun frietjes liever met echt bestek eten, er een cavaatje bij willen drinken en dat terwijl ze in een lederen zetel zitten, kunnen eind mei terecht in de allereerste luxefrituur van ’t stad: Chez Vincent.
Het eerste filiaal van Chez Vincent opende eergisteren in Brugge. De opening in Antwerpen is gepland voor eind mei. Maar daar stopt het niet. “Bedoeling is om de rest van België ook te veroveren. Gent, Brussel, Charleroi, Namen en Luik. En daarna de rest van de wereld”, vertelt vertegenwoordiger Johan Boudringhien. Bedenker Vincent Boutens zelf konden we niet spreken, die zit in Brazilië voor vastgoedprojecten.

De Chez Vincent-keten wordt uitgebouwd onder hetzelfde motto: enkel topkwaliteit. “Garnaalkroketten boordevol verse, grijze garnalen, versgesneden frieten en hamburgers die voor honderd procent uit vlees bestaan”, vertelt vertegenwoordiger Johan Boudringhien. Het decor volgt. Echt bestek in papieren zakjes, comfortabele lederen zetels,een strak interieur en grote, nostalgische foto’s aan de muur. Zij die hun friet liever thuis opeten, krijgen hun bestelling mee in stijlvolle kartonnen zakjes. En er is zelfs cava voor de liefhebbers.

Die luxe vertaalt zich in de prijs, soms de helft hoger als in de doorsnee frituur om de hoek. Maar je gaat wel naar huis zonder doordringende frietgeur in je kleren. Dat bespaart dan weer een droogkuis.

Info: Chez Vincent, vanaf eind mei op de Suikerrui 25

Geraldine Dewart

.

Meer nieuws uit stad en rand

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio