Hestival blijft gratis ondanks Daan en Heideroosjes

Print
Heist-op-den-Berg - Voor het eerst is er 's namiddags Kidspop
Het programma van Heistval 2011 voor zaterdag 27 augustus 2011 op het evenementenplein in de Bergstraat is bekend gemaakt. Daan en de Heideroosjes zijn de topnamen en voor het eerst wordt er gestart met "kidspop".

Zaterdag 27 augustus zal de 7e editie van Hestival plaats hebben op het evenementenplein in de Bergstraat te Heist. "Wij mikken weer op tienduizend bezoekers en daarom hebben wij Kapitein Winokio, de Heideroosjes en DAAN op de affiche gezet", zegt mede-organisator Steven Anthonis.

Om 16u. is het de beurt aan Marble Sound die in 2010 hun eerste full-cd uitbrachten.

Statue, de winnaar van "Concours Hestival" volgt om 17.30u. Een andere Heistse punkrockgroep "Generation 84" speelt om 18.30u. Hun debuut-ep deed het goed en zorgde voor tientallen optredens, ook buiten België. De "Heideroosjes" is één van Europa's grootste punkrockbands die ook op het podium van Rock Werchter, Pukkelpop en Groezrock stonden.

De Deense Lucy Love volgt om 21.30u., een rapster met internationale naam. Headliner is Daan, die om 23u. start. Vorig jaar won DAAN liefst 4 Mia-awards en was beste zanger en componist.

Hestival wordt om middernacht afgesloten door Hindu Radio dj's.

Hestival blijft een gratis festival.

pierre anthonissen

.

Meer nieuws uit regio Mechelen

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio