Belastingdienst helpt bij belastingaangifte

Print
Hamme - Op vraag van de gemeente organiseert de belastingdienst zitdagen voor het invullen van de belastingaangifte. Onlangs werd het belastingkantoor van de Kerkstraat gesloten. De verhuis naar Sint-Niklaas gebeurde onverwacht en zonder overleg met de gemeente. Dat zette kwaad bloed zowel bij bevolking als gemeentebestuur.
Burgemeester Herman Vijt (CD&V) bekwam dat de belastingdienst zitdagen organiseert om de inwoners te ondersteunen bij het invullen van hun belastingaangifte 2010. "Dat bespaart veel mensen een reis naar Sint-Niklaas. De vijf zitdagen met belastingdeskundigen vinden plaats in het gemeentehuis"

Er zijn zitdagen op donderdagen 19 en 26 mei en 9 juni, maandag 6 juni en dinsdag 14 juni van 09.00 u. tot 12.00 u. en van 13.30 u. tot 15.30 u.
Plaats van afspraak is de raadzaal van het gemeentehuis. De raadzaal is het makkelijkst te bereiken via de ceremoniële ingang aan de fontein op de Markt 1. In de inkomhal is er een lift naar de 4de verdieping.

Wie op de zitdagen niet kan aanwezig zijn kan voor hulp bij de belastingaangifte terecht op de Belastingcontrole Hamme, Driekoningenstraat 4, Sint-Niklaas (0257.72.470).

Wim Onselaere

.

Meer nieuws uit stad en rand

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio