Maaike Cafmeyer en Ivan Pecnik in Clouseau-musical 'Domino'

Maaike Cafmeyer en Ivan Pecnik in Clouseau-musical 'Domino'

Maaike Cafmeyer en Ivan Pecnik in Clouseau-musical 'Domino'

Print
De hitmusical 'Domino', gebaseerd op de muziek van Clouseau, geeft zijn eerste namen prijs. Onder andere Maaike Cafmeyer en Ivan Pecnik doen mee. De hoofdrol is voor Deborah De Ridder (foto).
Vanaf 8 maart 2012 starten in de Stadsschouwburg in Antwerpen de voorstellingen van de hitmusical 'Domino', een romantische komedie over liefde en vriendschap, waarin de tijdloze hits van Clouseau de rode draad vormen. De bezoekers worden meegenomen op een zinderende Clouseau-rollercoaster van meer dan 20 jaar succes en kwaliteit. Frank Van Laecke regisseert de productie en schrijft met Allard Blom het script. De orchestrale leiding van 'Domino' is in handen van Hans Francken, een muzikale duizendpoot en vast lid van de Clouseau-band.

In de hitmusical 'Domino' worden de ups en downs gevolgd van de bewoners van Swentibold, een fictieve volkse wijk in Vlaanderen. Voor de samenstelling van de cast wordt er bewust gekozen voor een combinatie van gevestigde musicalwaarden en verrassende talenten. De eerste namen van de rolbezetting zijn inmiddels rond: Deborah De Ridder zal gestalte geven aan het personage Domino en Mark Tijsmans kruipt in de huid van Domino's ex-vriend, Marc. Maaike Cafmeyer neemt de rol van buurvrouw Anne voor haar rekening en Ivan Pecnik speelt Geert, de voorzitter van het buurtcomité. Het lief van Domino zal worden gezocht via een talentenjacht op vtm.

PH

.

Nu in het nieuws