Allerlaatste tangoles in dansschool Hendrickx

Allerlaatste tangoles in dansschool Hendrickx

Allerlaatste tangoles in dansschool Hendrickx

Print
Borgerhout - Het voorbije weekend hebben heel wat tangokoppels met pijn in het hart afscheid moeten nemen van dansschool Hendrickx. Vrijdagavond werd er de allerlaatste tangoles gegeven. Het Xaveriuscollege kocht onlangs de dansschool om er binnenkort een kleuterschool in onder te brengen. Zaterdag is de laatste oefenavond en worden de deuren definitief gesloten.
Niet enkel voor de leerlingen maar ook voor tangoleraars Luc en Nancy is het een vreemde en speciale avond. Ze geven tangoles met dezelfde passie en intensiteit alsof ze er volgende week weer zullen staan. Maar iedereen weet dit jammer genoeg niet zo zal zijn. Na de les dansen ook Luc en Nancy voor de laatste keer dicht tegen elkaar aan door hun vertrouwde danszaal waar ze jaren les hebben gegeven.

De leerlingen nemen afscheid van elkaar en wisselen snel nog enkele tips uit over ervaringen met andere dansscholen in Antwerpen en omstreken. Want de meesten zijn stevig gebeten door 'de tangomicrobe' en vastbesloten om hun lessen elders verder te zetten. Maar iedereen is het erover eens dat het erg moeilijk zal worden om de ontspannen sfeer van dansschool Hendrickx en vooral de passionele spirit van Luc en Nancy ergens anders terug te vinden.

Van onze wijkcorrespondente Eva D'Hondt

.

Meer nieuws uit stad en rand

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio