'Vermist' strijkt neer in Borgerhout

'Vermist' strijkt neer in Borgerhout

'Vermist' strijkt neer in Borgerhout

Print
Dinsdag starten in Antwerpen de opnames van het derde seizoen Vermist, de fictiereeks van VT4 rond de Cel Vermiste Personen.

“Het gaat om tien afleveringen”, zegt regisseur Jan Verheyen. “Die komen ten vroegste volgend voorjaar op tv. Aangezien de cast in de vorige reeksen stond als een huis, is daar vrijwel niets aan veranderd.

Joke Devynck, Kevin Janssens, Stan Van Samang en Axel Daeseleire, die vorig seizoen Koen De Bouw kwam vervangen, zijn opnieuw van de partij. Alleen Cathérine Cools is niet meer betrokken bij de opnames. Verder plannen we elke aflevering tal van mooie namen voor de gastrollen. Zo ben ik heel blij dat Sven De Ridder weer op de proppen komt in een dubbelaflevering als de pedofiele Dooms.”

Andere regisseur

Verheyen komt pas in juli in actie. “Ik regisseer twee blokken van vier afleveringen. De andere zes worden geregisseerd door Joël Vanhoebrouck, die faam verwierf met het eerste seizoen Code 37 en Dubbelleven.”

De eerste afleveringen spelen zich voornamelijk in het Antwerpse af. “De opnames starten in Borgerhout en de ploeg zal daar redelijk lang aan de slag zijn.” Voor Vermist is opnieuw een mooi budget voorzien.

“We zullen negen dagen aan een aflevering kunnen filmen. De meeste andere reeksen doen het in zes tot acht dagen.”

TOVE

Nu in het nieuws