André Vermeulen krijgt gezelschap van Sven Pichal

André Vermeulen krijgt gezelschap van Sven Pichal

André Vermeulen krijgt gezelschap van Sven Pichal

Print
Sven Pichal is gekozen om André Vermeulen te assisteren voor het commentaar bij de halve finales en finale van het Songfestival.

Voor Pichal, fan van het Songfestival en vertrouwd met duopresentatie dankzij Peeters & Pichal op Radio 1, zit er overigens geen uitstapje naar het Songfestival in Düsseldorf in. Net als vorig jaar zweert Eén bij het leveren van commentaar vanuit het omroepcentrum in Brussel. Een beslissing waarmee André Vermeulen vorig jaar niet kon lachen.

Pichal is in z’n nopjes. “Ik heb nooit anders geweten dan dat André Vermeulen het Songfestival presenteerde. Dus ergens vind ik het een beetje raar om ineens naast hem te mogen commentaar geven. Maar uiteraard ben ik ook trots. Toen ik op de VRT begon, heb ik zelfs tegen vrienden gezegd dat als ik ooit nog maar in de buurt kwam van wat André bereikt heeft, dat ik het dan gemaakt had (lacht).”

Wat denkt Sven over de Belgische kansen? “Een a capella-nummer springt uit de band en zal zeker de aandacht trekken. Aan de andere kant is het een moeilijke stijl. Alles hangt af van hoe het live klinkt.”

TOVE

MEEST RECENT