Kato en Manuel uit Idool zijn een koppel

De geruchten deden al een tijdje de ronde en nu is het ook officieel. Kato Callebaut (19) en Manuel Palomo (23), die allebei dingen naar de titel van 'Idool 2011', vormen een koppel. "Ik denk wel dat we verliefd zijn", geven de twee kandidaten toe.

ikerremans

Tijdens de uitzending van vrijdag werden de kijkers opeens getrakteerd op een filmpje waarin de twee tortelduifjes duidelijk maken dat ze verliefd zijn. “Tijdens de tweede liveshow wist ik dat ik verliefd was op Kato", zei Manuel.

Minder stemmen?

Amper enkele weken geleden maakte Kato het uit met haar vorige vriend. Toen al was ze gevallen voor de charmes van Manuel.

“Ik leer nu op korte tijd heel wat ‘Kato-elementen’ kennen die me behoorlijk aanstaan”, zei de meisjesmagneet. Kato vulde aan: "Het leukste is dat hij me blijft boeien. Elke keer zie ik een nieuwe Manuel."

Of de twee topfavorieten niet bang zijn dat hun verliefdheid de stemmende menigte zal beïnvloeden? "Mijn moeder was wel bang dat meisjes nu minder voor mij gaan stemmen", grapte Manuel. "Ik zou het er zeker niet voor laten. Ik wil zelfs nu al uit de wedstrijd liggen, zolang ik maar samen kan zijn met Kato.”