O’ Sole Mio : nieuw Italiaans restaurant

Essen

redactie

In het pand waar vroeger snackbar Uncle Sams was, is nu het Italiaans restaurant O’ Sole Mio

Chef Raffaele (63), zijn vrouw Rosanna (59) en dochter Marilena (33) zijn afkomstig uit Napels, maar wonen al tien jaar in Essen.We treffen ze aan op het zonnige terras van hun pas nieuw ingericht Italiaans restaurant O’ Sole Mio. Het restaurant is genoemd naar het bekende nummer dat over hun thuisstad Napels gaat.

“Mijn broer heeft hier (wijst naar een grote foto van de baai in Napels) een Italiaans restaurant.Mijn vader heeft altijd in de horeca gewerkt.We waren dus blij dat we dit pand zagen,” vertelt de dochter.

“Het is de bedoeling om de sfeer van Italië hier binnen te brengen. De inrichting, de authentieke ingrediënten, de gemoedelijk en familiale Italiaanse sfeer.Daarnaast kunnen we ook kwaliteit bieden omdat mijn vader jaren ervaring heeft als chef kok.Bij ons kan je terecht voor de klassieke bekende Italiaanse gerechten, maar we zullen de mensen proberen te overtuigen dat er meer is dan pizza, spaghetti en cannelloni.Daarom zal er elke week de suggestie van de chef te verkrijgen zijn.

Info: O Sole Mio, Molenstraat 49, 03 677 26 66 foto: Raymond van Beygaarden

Kris PeetersMeer nieuws uit stad en rand

citta

Mobiliteit - Stad & rand

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio