1/2

"Het kan me niet schelen of ik nog aan de bak kom"

De Amerikaanse acteur Mel Gibson heeft voor het eerst gesproken over het huiselijk geweld tegen zijn ex-vriendin Oksana Grigorieva en zijn carrière die in het slop zit. Hij sprak met een journaliste van Deadline.com.

Gibson raakte in een rechtszaak verwikkeld met zijn Russische ex. Hij werd ervan beschuldigd haar te slaan en de acteur betwiste de feiten niet. In het interview spreekt hij echter over verraad. Hij had niet verwacht dat zijn ex zijn scheldtirades zou opnemen. "Wie verwacht zo'n persoonlijk verraad?"

Volgens de acteur was er echter geknoeid met de tapes en heeft hij nooit iemand slecht behandeld. Maar voor het welzijn van hun dochter heeft hij zo snel mogelijk een einde gemaakt aan de rechtszaak. "Ik heb de klap opgevangen en ben verder gegaan met mijn leven", aldus Gibson.

Leuk

De 55-jarige acteur beseft dat al de heisa rond zijn persoon zijn carrière schade heeft berokkend. "Het kan me niet schelen of ik nog acteer of niet. Dit hele gedoe heeft zo zijn slechte kanten. Maar een leven zonder acteren doet me niets. Het is geen probleem. Ik maak films omdat ik het leuk vind."

Gibson heeft al een nieuw project in zijn agenda staan. Hij gaat opnieuw samenwerken met Randy Wallace. Het duo werkte eerder al aan de succesfilm 'Braveheart'.

Het volledige interview kan je hier lezen.

Beeld: Photonews

NIET TE MISSEN