1 / 2

Vreemdgaan voor dummies

1 op de 5 doet het, en de meesten vinden het nog heerlijk ook. Maar hoe begin je best aan zo'n affaire?

mgeysmans

Volgens een onderzoek van Durex gaat gemiddeld 22% van de mannen en vrouwen wereldwijd wel eens vreemd. Voor hen schreef het persbureau 'Waytoblue' een handleiding neer om een succesvolle affaire te beginnen.

Tip 1 - Geen Facebook

Hoe verschrikkelijk die eerste tip ook mag klinken, het is een van de belangrijkste, zeker als je weet dat het aantal echtscheidingen en relatiebreuken door Facebook elk jaar opnieuw de hoogte in schiet. Verbied jezelf en je minnaar om contact te houden via Facebook want vroeg of laat merkt iemand het op dat jij de laatste tijd wel verdacht vaak reageert op die ene persoon zijn status of haar foto's.

Het is misschien geen slecht idee om elkaar niet eens als vriend toe te voegen want dan kan een van de twee het toch niet laten om een flirterige opmerking te maken op een van je foto's of activiteiten. En zelfs al zend je privéberichten naar elkaar, je weet nooit wie toegang tot je laptop of smartphone heeft en met Facebook Messages is er geen manier om je berichten 100% te verwijderen.

Tip 2 - Lezen en wissen

Je aanbidder of aanbidster mag dan nog het meest lieve berichtje of meest romantische gedichtje sturen, het is van essentieel belang dat je het leest én meteen wist. De kans dat je partner het dan nog te lezen krijgt is nagenoeg onbestaande. Vergeet ook zeker je verzonden e-mails en berichten niet.

Tip 3 - Koosnaampjes

Zorg ervoor dat je je partner nooit bij zijn naam noemt maar altijd met een koosnaampje naar hem verwijst. Dit helpt je veel gênante situaties voorkomen waar je je van naam vergist. Noem elkaar dus voor de zekerheid maar even Appelflapje.

Tip 4 - Breng je partner op de hoogte

Niet van je affaire, maar wel van een bepaalde persoon die je vanaf nu regelmatig zult moeten contacteren voor het werk of een andere, meer plausibele reden. Zo vermijd je situaties waar argwaan zou ontstaan.

Tip 5 - Zoek het zo ver mogelijk

De kans dat je de beste vriend of vriendin van je partner begint leuk te vinden of een van zijn of haar collega's is vrij groot, zeker als je vaak met hen rondhangt. Een kortstondige (of net een hele lange) affaire met iemand die dicht bij je partner staat is echter ten strengste af te raden. Zorg er daarentegen voor dat je nieuwe vlam minstens 40 km verwijderd is van je partner.

Tip 6 - Niemand mag het weten

En daar bedoelen we dan echt helemaal niemand mee. Er zal altijd die drang zijn om het aan je beste vriend of vriendin te vertellen, maar dan is de kans op een roddel veel groter.

Tip 7 - Oost West, Thuis Niet Zo Best

Hoe zeker je ook mag zijn dat je geen bezoek moet verwachten, spreek nooit af met je 'toy-boy' of 'toy-girl' in je eigen huis. Er is niet alleen een grotere kans op betrapping, maar iemand kan je ook opmerken met je nieuwe lover en vervelende vragen beginnen stellen.

Tip 8 - Niet te familiair

Je vlam mag dan nog zo leuk zijn, er is geen enkele reden om zijn vrienden of familie te leren kennen. Wees je ervan bewust dat het nog steeds om een affaire gaat en niet om een nieuw relatie. Die heb je thuis al.

Lees ook: Meiden zijn bang van orale seks Alles wat je wilt weten over vrouwen en masturberen Top 10: vervelende dingen die gebeuren tijdens seks Dit zijn de vijf penissoorten (welke heeft jouw man?)

NIET TE MISSEN