Bloemenhandel Rozen De Groof opent winkel online

Print
Sint-Katelijne-Waver - De Katelijnse bloemenhandel Rozen De Groof heeft nu ook een online shop geopend. “De klant bestelt de bloemen online en het boeket staat de volgende dag thuis al te schitteren in de vaas”, zegt zaakvoerster Karen Belmans.
Karen Belmans uit Sint-Katelijne-Waver blijft volop werken aan de uitbouw van haar bedrijf. “Online bloemen bestellen is een trend en ik vond dat wij als Rozen De Groof niet konden achterblijven”, legt ze uit. “De klanten vragen ook steeds meer aan huis te leveren en foto’s te kunnen zien vooraleer ze een bestelling plaatsen. Met het internet is dit nu opgelost. Het is ook makkelijk. De klant kiest een boeket, vult het leveringsadres in en kiest een tekst voor op het kaartje. Het gewenste boeket wordt door ons gemaakt en het staat de volgende dag al thuis te schitteren in een vaas. De klanten kunnen de boeketten en bloemstukken bestellen in 3 groottes. Zo kunnen we werken voor ieders budget.”

Ook in de toekomst wil Karen inspelen op alle nieuwigheden in de wereld van de bloemen. “Ik wil het onlinegebeuren zeker uitbreiden. Ik denk ook nog aan een mailingbestand om zo nog sneller in contact te staan met de klant en hem nog sneller op de hoogte te brengen van nieuwigheden", vertelt Karen die toch nog één ding wil benadrukken.

“ Omdat wij gespecialiseerd zijn in rozen, vergeet de klant dat hij bij ons ook terecht kan voor meer dan rozen. Ook een mooi gebonden boeket, een orchidee, een bloemstuk of zelfs bruids- en rouwstukken bieden wij aan."

Bloemen online bestellen, kan via www.rozendegroof.be, doorklikken op 'bestel online'. Er wordt snel op uw bericht gereageerd en u wordt op de hoogte gebracht wanneer uw bestelling klaar zal zijn.

Bart Ceulemans
Meer nieuws uit regio Mechelen

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio