1e Heistse Sterrenparade is groot examen voor Army Stars

1e Heistse Sterrenparade is groot examen voor Army Stars

1e Heistse Sterrenparade is groot examen voor Army Stars

Print
Heist-op-den-Berg - Zondag 10 april vanaf 14u. wordt in de Sony Bellstudio's langs de Impulsstraat 5 een allereerste Heistse "Sterrenparade" opgezet metnamen als de Bobby Setter Band, Jacky Lafon, Bobby Prins, Bandit, Salim Seghers en the Army Stars.
"In Groot-Heist en omstreken worden heel wat evenementen georganiseerd voor een publiek tot 45jaar en met succes. Maar e"r gebeurt heel weinig voor de mensen van boven de 45. Er zijn wel her en der dansnamiddagen en -avonden voor de derde leeftijd. En aangezien sterren- en schlagerparades erg "in" zijn dachten wij dat het hoog tijd werd dat in onze streek ook zo'n parade opgezet wordt", zegt organisator Luc Derdin (66). Luc is ondertussen al 50 jaar actief in het amusementswereldje.
Op het programma van de Sterrenparade:

Jacky Lafon, vooral bekend van de VTM-soap "Familie" maar zij is ook zangeres.

Salim Seghers (63), brak door in 1971 met "Verlaat me nooit", was actief voor de Heistse labels Monopole en Rainbow. Hij staat 40 jaar op de planken

Bobby Prins (64), de Itegemse zanger van heel wat hits zoals Sancta Maria, Te Jong, Toe kom in mijn armen e.a.

The Army Stars met zanger Luc Derdin en een driekoppig vrouwenkoor en accordeonbegeleider. Zij brengen muziek die de geallieerden na de 2e Wereldoorlog hier ook introduceerden. De groep is pas sinds mei 2010 actief.

The Bobby Setter Band, die sinds 1963 bestaat en in de Amerikaanse hitparade stond met het countrynummer "Lonely Dreams".

Bandit, vooral gekend om zijn vertolkingen van Will Tura- en Roy Orbisonnummers . Heeft al verschillende cd's opgenomen.

Kaarten in voorverkoop 12 en aan de kassa 15 euro.

FOTO: The Army Stars met als zanger Luc Derdin, de organisator gan de Sterrenparade.

pierre anthonissen

.

Meer nieuws uit regio Mechelen

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio