Opendeur bij Dienst Burgerzaken

Zaterdag 9 april om 9u opent het gemeentebestuur officieel de nieuwe locatie van de dienst Burgerzaken op de benedenverdieping van het gemeentehuis. Tot zaterdag 16 april worden de inwoners daar feestelijk ontvangen.

arlette vanden bonne

De vroegere gemeentelijke feestzaal met aanpalende binnentuin zijn grondig gerenoveerd. De verhuis van de eerste verdieping naar de benedenverdieping was volgens de schepen van Openbare Werken Etienne Drieghe nodig om de toegankelijkheid vooral voor ouderen en mindervaliden te verhogen.

De meeste inwoners komen vooral in contact met dienst burgerzaken. Het is de algemene benaming voor de gemeentelijke dienstverlening voor bevolking, reispassen, rijbewijzen, burgerlijke stand, vreemdelingen en de administratie van de begraafplaatsen.

Van maandag 11 tot en met zaterdag 16 april plant het gemeentebestuur een openingsweek voor de inwoners. Alle bezoekers worden feestelijke. De dienst Burgerzaken is maandag tot en met zaterdag van 9 tot 12u en op woensdagnamiddag van 13.30 tot 16.30u open. WO

tel. 052 47 55 40

burgerzaken@hamme.be

DOEN! in Antwerpen

Meer nieuws uit stad en rand

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio