Schrijnwerker krijgt messteek in het aangezicht

Schrijnwerker krijgt messteek in het aangezicht

Schrijnwerker krijgt messteek in het aangezicht

Print
Een 33-jarige man is donderdagochtend gewond geraakt nadat hij een messteek in het aangezicht kreeg in de Hof Ter Bekestraat. Een 33-jarige verdachte werd even later opgepakt door de politie.

Rond 9.30 uur was een ploeg schrijnwerkers nieuwe ramen aan het plaatsen in een pand in de Hof Ter Bekestraat. Toen twee van hen buiten gingen om materiaal uit de werkwagen te halen, dook er plots een onbekende man op. Deze gedroeg zich verbaal agressief en sloeg één van de schrijnwerkers, een 20-jarige man, met de vlakke hand op z’n achterhoofd en gaf het slachtoffer een stamp tegen de knie.

Het slachtoffer verdedigde zich door de dader een duw te geven. Daarop dreigde de gewelddadige man ermee dat hij z’n slachtoffer zou neersteken. De 20-jarige schrijnwerker ging daarom het werkpand binnen en sloot de deur. Hij bracht zijn ploegmakkers op de hoogte. In de hoop dat de gewelddadige man het hazenpad had gekozen, gingen twee van de schrijnwerkers tien minuten later terug naar buiten.

Opeens dook de dader opnieuw op. Deze keer haalde hij met een mes uit naar de 33-jarige ploegbaas. Daarop vluchtte de dader weg. De politie werd erbij gehaald. Toen de inspecteurs nog met de vaststellingen bezig waren, merkte één van de werkmannen de dader op in de straat.

De politie sloeg hem onmiddellijk in de boeien. Het gaat om een 33-jarige man. Hij wordt vandaag voorgeleid op het gerechtshof.

Het slachtoffer had een snijwonde in het aangezicht en werd verzorgd in het Sint-Vincentiusziekenhuis. Hij is drie dagen werkonbekwaam.

.

Meer nieuws uit stad en rand

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio