Lieven Van Gils zit stikkapot door "eigen gulzigheid"

Lieven Van Gils zit stikkapot door eigen gulzigheid

Lieven Van Gils zit stikkapot door "eigen gulzigheid"

Print
Lieven Van Gils lijkt wel niet van het televisiescherm weg te slaan. Elke werkdag presenteert hij op Canvas 'Reyers laat' en vorig weekend moest hij ook nog bijklussen naar aanleiding van de Ronde van Vlaanderen. De 47-jarige presentator geniet weldra van een welverdiende vakantie.

In de paasvakantie verwijnt 'Reyers laat' even van de buis. Canvas zal in de plaats documentaires en Comedy specials aan de kijkers voorschotelen.

Van Gils zegt dat het ritme niet lang meer vol te houden was. "Ik ben stikkapot. Mentaal ben ik wel zo fris als een hoentje omdat ik weet dat de vakantie voor de deur staat en ik ga skiën."

Hij geeft wel aan dat hij de Ronde zeker niet wilde missen. "Als ik die koers in mijn zetel zou moeten volgen, zou ik zitten janken. Ik klaag dus niet, ik voel me nog altijd bevoorrecht dat ik Reyers laat en verslaggeving bij wielerwedstrijden mag combineren", besluit hij in een krant van Corelio.

'Reyers laat' komt na de vakantie terug tot eind mei. Dan mag Van Gils zich voorbereiden om een drukke maand juli, met de Ronde van Frankrijk. "Na de Tour neem ik vakantie en einde september is Reyers laat er terug, zeker tot het einde van het jaar."

.

Nu in het nieuws