Bocam op zoek naar acteurs voor langspeelfilm

Print
Boom - Film & Video Groep Bocam (Boomse Ciné Amateurs) is dit jaar een halve eeuw jong. Voor deze gelegenheid maken ze een (lang)speelfilm. Hiervoor zoeken ze negen acteurs/actrices. De film gaat eind 2011 in Boom in Première.

"In principe draaien we alle twee jaar een speelfilm. De laatste dateert van 2009 en kreeg de titel 'Vuur'. Omdat we meestal uit eigen omgeving mensen nemen om te acteren willen we dat dit keer vermijden. Daarom dat we op zoek gaan naar liefst negen acteurs/actrices, met of zonder enige acteerervaring, die zonder vergoeding dit tot een goed einde willen brengen", zegt Toon Verlinden van Bocam.

De nieuwe speelfilm is volledig gebaseerd op een eigen scenario en speelt zich af in de streek rond Boom. Het verhaal handelt over vier kameraden die op mysterieuse wijze een voor een vermoord worden. Wie zich geroepen voelt om een van volgende personages te vertolken, moet zijn/haar deelname voor 22 april bekend maken: Louis Pauwels (50) cafébaas, Els Sanders jongere vriendin van Louis (35), verpleegkundige (zij is niet de moeder van Stef), Stef Pauwels (zoon van Louis), nu 22 jaar, is gehandicapt door een auto-ongeval (toen 12 jaar) en zit in een rolstoel (er zijn dus twee Stef's nodig), Jules Peeters (50) vriend van Louis, Frans Amelinckx (50) politiecommissaris, Johan (Jo) Vervoort (35) hoofdinspecteur, Ben Burton (40) wetsdokter en lokaal politieman Herman (45 jaar).

Alle info op tel. 03-889.46.46., aanmelden voor 22 april, casting met tekst en camera op vrijdag 29 april.

Bocam J.B. Corremansstraat 50.

Jan BOEY

Meer nieuws uit stad en rand

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio