Daniel Cruz en Faris Haroun weg bij Germinal Beerschot

Daniel Cruz en Faris Haroun weg bij Germinal Beerschot

Daniel Cruz en Faris Haroun weg bij Germinal Beerschot

Print
De supporters van Germinal Beerschot zullen in play-off II Daniel Cruz en Faris Haroun moeten uitwuiven. Beide spelers moeten straks de club verlaten.

De Colombiaan speelt al negen jaar op't Kiel. Het nieuws komt hard bij hem aan. "Ik was nochtans bereid om in te leveren, maar ze hebben niet eens geluisterd", aldus de gewezen Ajacied in een krant van De Persgroep. "Ik ben niet boos, wel triest. Ik dacht altijd dat ik op het Kiel mijn carrière zou beëindigen."

Cruz is einde contract. Haroun is dat niet. De 25-jarige middenvelder heeft de boodschap echter begrepen. "Als de club het financieel moeilijk heeft, is dit misschien wel voor beide partijen het moment om afscheid te nemen."

Haroun was drie jaar een Rat. Daarvoor speelde hij bij Genk.

De nieuwe technische directeur van Germinal Beerschot, Chris Van Puyvelde, wil de namen van beide heren niet bevestigen. Wel geeft hij toe dat hij nieuwe seizoen voorbereidt en dat er voor enkele spelers geen plaats meer is.

"We willen een volledig nieuwe wind laten waaien door de club, is hij eerlijk aan VRT. "Wij willen budgettair gezond zijn, dat lijkt me ook logisch. En dat is het werk van de hele club."

Meer voetbalnieuws