Celebs

Kleindochter Eddy Wally schakelt advocaat in: "Genoeg door het slijk gehaald"

Print

Kleindochter Eddy Wally schakelt advocaat in: Genoeg door het slijk gehaald

Eddy Wally werd enkele weken geleden getroffen door een zwaar herseninfarct. "Pa herstelt langzaam, maar zijn ziekte heeft mijn dochter Vanessa niet tot inkeer gebracht. Ze laat niets van zich horen", liet Marina, Eddy's dochter toen optekenen. "Niets van waar. Ze moeten stoppen met me door het slijk te halen."

"Ik heb vaak genoeg geprobeerd om contact op te nemen, maar er wordt niet op gereageerd. Mijn telefoontjes en verzoeken blijven onbeantwoord. Het contact is en blijft verbroken. Pépé en mijn moeder hebben daar zelf voor gekozen. Ik heb al meermaals geprobeerd om de brokken te lijmen, maar ze blijven halsstarrig weigeren om alles uit te praten. Ik vind het zeer laag-bij-de-gronds dat ze nu zielig doen in de pers en met een beschuldigende vinger naar mij wijzen", vertelt Vanessa aan TvFamilie.

Dat het de kleindochter menens is, laat ze zien door een advocaat onder de arm te nemen. "Ik heb mijn eigen leven opgebouwd, ze moeten stoppen met mijn naam door het slijk te sleuren. Ik wil niets meer met hen te maken hebben", besluit Vanessa.

Beeld: Photonews

NIET TE MISSEN