Maxime uit Schoten krijgt op podium knuffel van Bieber

Print
Schoten - Dertienduizend jongedames dongen woensdag in het Sportpaleis naar de gunsten van Justin Bieber. Maar de Canadese tienergod had enkel oog voor Maxime Van Der Made (19). Bieber nodigde de schone uit Schoten uit op zijn podium en in zijn armen.

Maxime Van Der Made valt in de categorie superfan. Toen ze hoorde dat Justin in ons land halt zou houden, bestelde ze meteen tickets.

Vier slapeloze maanden later trok ze met twee vriendinnen naar het Sportpaleis. Nietsvermoedend van wat haar te wachten stond. “Axelle, Caro en ik stonden op het middenplein. Ergens achteraan. Justin was in een hartvormige constructie geklommen om Favorite girl te zingen. Hij vroeg wie zijn favoriete meisje wilde zijn. Natuurlijk werd iedereen gek. Alle meisjes begonnen te wenen. Ook ik. Het was een heel emotioneel moment”, vertelt Maxime.

“Ondertussen zag ik enkele leden van Justins crew naar mij wijzen. Wat later vroegen ze of ik Engels ogen sprak en of ik mee backstage wilde. Het ging allemaal razendsnel. Ik kon het zelfs niet tegen mijn vriendinnen vertellen. Die hadden eerst niet door dat ik weg was. Achter het podium legden ze mij uit wat er zou gebeuren. Ik mocht achter een groot gordijn plaatsnemen. Plotseling schoof het doek open. Een massa van dertienduizend toeschouwers keek mij aan. Ik stond te trillen op mijn benen. Gelukkig kreeg ik van zijn dansers een krukje om op te zitten.”

Bos rode rozen

Het strafste moest toen nog komen. “Justin kwam van rechts. Hij zong One less lonely girl. Hij liep rond mij en keek in mijn ogen. Zelf heeft hij ontzettend lieve, bruine ogen. Het is echt een heel knappe gast. Ik viel bijna van mijn kruk. Hij toverde voor mij een bos rode rozen tevoorschijn. Ik was nog met die bloemen bezig toen hij me plots een dikke knuffel gaf. Geen flauwe omhelzing, maar een stevige welgemeende knuffel. Hij rook zalig!”

Maximes vriendinnen baanden zich een weg naar voren. Ze legden het romantische tafereel vast op film. “Ze waren natuurlijk heel blij voor mij. Maar allicht ook een beetje jaloers (lacht).” Eén klein detail ontging Biebermans wel. “Ik heb al een vriendje, ja. En daar ben ik héél gelukkig bij. Hij was niet jaloers toen ik mijn avontuur vertelde. Integendeel, hij gunt mij deze belevenis volledig. Biebers boeket bewaar ik op mijn kamer. Dat gaat nooit weg."

Stefan Laenen

Bekijk het fragment via YouTube:

Foto: Jan Van der Perre

MEEST RECENT

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio