Lierenaar wordt voorzitter van Voka Mechelen

Lierenaar wordt voorzitter van Voka Mechelen

Lierenaar wordt voorzitter van Voka Mechelen

Print
Lier - John Alpaerts (62) is sinds maandagvond de nieuwe voorzitter van VOKA - Kamer van Koophandel arrondissement Mechelen. Hij volgt Johan Willemen op.

Lierenaar John Alpaerts is gedelegeerd bestuurder bij de communicatiebedrijven Amco Group, Publivaria en Cobretti. Alpaerts is sinds 1995 bestuurslid van de Kamer van Koophandel Lier. Vijf jaar later werd hij voorzitter. Omdat hij nu arrondissementeel voorzitter wordt, volgt Chris Block hem als voorzitter van de afdeling Neteland op.

"Het is de bedoeling dat ik drie jaar arrondissementeel voorzitter blijf", zegt John Alpaerts. "In die periode wil ik het belang en de voordelen voor kleinere bedrijven aantonen om lid van Voka te worden. Grotere bedrijven worden immers vaak al via allerlei lobbyisten voortgeholpen. Concreet wil ik het aantal leden van 1.200 tot 1.500 doen toenemen. Er zijn in het arrondissement Mechelen voldoende bedrijven om die doelstelling te bereiken."

Johan Willemen neemt ontslag als voorzitter, omdat hij voorzitter wordt van de Confederatie Bouw. Bovendien was hij al negen jaar Voka-voorzitter, terwijl een voorzittersmandaat bij Voka eigenlijk maar drie jaar mag duren.

Chris VAN ROMPAEY

.

Meer nieuws uit regio Mechelen

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio