't Zilte zoekt topteam

't Zilte zoekt topteam

't Zilte zoekt topteam

Print
Antwerpen - Het tweesterrenrestaurant 't Zilte dat op 14 mei opent op de negende verdieping van het Museum aan de Stroom op de Hanzestedenplaats in Antwerpen zoekt nog een kok, een assistent-sommelier, keukenhelpers en kelners.

In totaal zullen acht koks en helpers in de keuken van 't Zilte onder leiding van chef Viki Geunes gaan werken. In de zaal zal er een even grote ploeg actief zijn. De ruggengraat van het team wordt gevormd door de vier medewerkers die er al bij waren in 't Zilte in Mol.

"Motivatie is minstens zo belangrijk als ervaring", zegt medezaakvoerster Viviane Geunes, die de personeelsadvertentie plaatste. "Wie ons belt, leggen we onze filosofie uit. Geïnteresseerden nodigen we uit voor een gesprek in het MAS. We geven voorrang aan mensen die niet te ver wonen en enthousiaste personen met wie het klikt. Wij zijn geen fabriek, maar een groep met een persoonlijke touch."

Ondertussen liepen er al meer dan 2.000 reserveringen voor 't Zilte binnen, maar op sommige dagen tijdens de zomer is er toch nog plaats.

Lees ook de dossierpagina www.gva.be/mas.Frank Heirman

.

Meer nieuws uit stad en rand

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio