Seks & Relaties

Zo sla je die knapperd aan de haak

Print

Zo sla je die knapperd aan de haak

Je bent al weken gek op die ene knapperd, maar durft hem maar niet aanspreken? Dan helpen wij je een handje.

Zorg ervoor dat je klaar bent voor de jacht. Pep jezelf op met leuke muziek, trek een kleedje aan waarin je je op je best voelt, probeer niets te gedurfd met make-up, maar zorg wel dat je er op je paasbest uitziet en klaar bent om met je grootste glimlach uit te pakken.

Zorg er vervolgens voor dat de knappe man je opmerkt, dat kan door in zijn buurt een gesprek aan te gaan met iemand anders, zodat hij je stem hoort. Maar beter is nog door hem iets kleins te vragen als 'mag ik eventjes door', 'kan je me de melk even geven', 'kan jij de aandacht van de ober even trekken'.

Cliché

Meteen na die 'openingszin' pak je best uit met een enorm cliché, eentje dat zelfs hij kent en lach meteen daarna met jezelf. Doordat je met je eigen zinnetje lacht, ziet hij dat je een goed gevoel voor humor hebt. Ga daarna recht op doel af en vertel hem dat hij waarschijnlijk alle openingszinnen al kent, omdat hij vaak wordt aangesproken door vrouwen. Zo weet hij dat je denkt dat hij knap is en veel vrouwen kan krijgen.

Eenmaal je dat gezegd hebt, kan je hem uitdagen door te zeggen: ik wou eens zien of je wel tegen een grapje kon. Zo merkt hij meteen dat hij zich moet bewijzen. Klikt het, dan ben je vertrokken. Lukt het niet? Dan weet je dat hij niet de ware was en je dringend een andere hunk moet zoeken.

NIET TE MISSEN