Montea realiseert contracten in Mechelen en Bornem

Montea realiseert contracten in Mechelen en Bornem

Montea realiseert contracten in Mechelen en Bornem

Print
De vastgoedbevak Montea heeft twee transacties afgerond. Hij sloot met het transportbedrijf Parts Express een langere huurovereenkomst voor een pand in Mechelen-Noord. En aan Caterpillar Logistic Services International wordt extra ruimte verhuurd in Bornem.

Montea, dat sinds 2006 op de Brusselse beurs noteert, legt zich toe op de verhuring van opslagruimtes. Eind vorig jaar had het 30 locaties in portefeuille, goed voor 437.601 m².

In Mechelen-Noord verving Montea een lopende huurovereenkomst met Parts Express door een nieuwe met een looptijd van negen jaar en een opzegmogelijkheid na zes jaar. Bovendien zullen er tegen eind dit jaar vijf extra laad- en loskades voor de transporteur worden gebouwd.

In Bornem tekende Montea een overeenkomst met Caterpillar Logistic Services International. Dat gaat er vijf extra magazijndelen bijhuren. Die beslaan samen 5.507 m² en zullen minstens tot en met januari 2013 worden gehuurd. Tot dan huurt Caterpillar Logistic Service een totale oppervlakte van 13.246 m².

JVG

.

Nu in het nieuws