Soliste van Wiener Philharmoniker bij 150 jarige op bezoek

Print
Boom - De Koninklijke Harmonie Rupelzonen Boom viert haar 150ste verjaardag met een concert van de Belgische Kamerfilharmonie onder leiding van Ben Haemhouts in de Heilig Hartkerk. De 23-jarige Anneleen Lenaerts, solo-harpiste van de Wiener Philharmoniker geeft eveneens present.

Ter gelegenheid van haar 150ste verjaardag organiseert De Koninklijke Harmonie Rupelzonen Boom allerlei activiteiten het hele jaar door. Op 26 maart om 20u speelt de Belgische Kamerfilharmonie onder leiding van Ben Haemhouts en niemand minder dan Anneleen Lenaerts en Aldo Baerten het Concerto voor Fluit en Harp K.299 van Mozart. De Rupelzonen hebben met Anneleen Lenaerts een onverwachte topper in huis gehaald. In december vorig jaar werd zij immers, amper 23 jaar, de solo-harpiste van de Wiener Philharmoniker. Op diezelfde dag richt de harmonie ook een masterclass in.

Kaarten voor het concert kan je bestellen via www.rupelzonen.be of via het Rupelzonensecretariaat 03-888.37.03. Inschrijven voor de masterclass doe je via de website of via masterclass@rupelzonen.be of tel. 0473-56.49.23.

Jan BOEY

Meer nieuws uit stad en rand

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio