Gert Verhulst is rijkste zanger van Vlaanderen

Gert Verhulst is rijkste zanger van Vlaanderen

Gert Verhulst is rijkste zanger van Vlaanderen

Print
Gert Verhulst is de rijkste zanger van Vlaanderen. 'Gertje' heeft een vermogen van maar liefst 6,6 miljoen euro en laat daarmee zelfs de broers Koen en Kris Wauters van Clouseau achter zich.

Financieel auteur Thierry Debels stelt in zijn nieuwe boek een top 100 samen van de rijkste Vlaamse zangers. "Eigenlijk is Verhulst nog meer waard, want ik heb de miljoenen niet meegeteld die hij voor zijn verkochte participatie in Studio 100 heeft ontvangen."

Ook Danny Verbiest, die als eerste zijn stem leende aan Samson, staat in de top 10 met een waardering van 2,5 miljoen euro.

Geen Eddy Wally

Koen en Kris Wauters staan respectievelijk op plaats 2 en plaats 8. "Blijkbaar hanteren de broers voor hun inkomsten uit platenverkoop, optredens en dergelijke een verschillende verdeelsleutel", zegt Debels. "Koen krijgt het leeuwendeel en keert zichzelf ook een royaler bedrag uit dan zijn broer."

Ook Kristel (12), Kathleen (13) en Karen (20) van K3 zijn bijvoorbeeld niet evenveel waard.

Opvallend: Eddy Wally is nergens te bespeuren in de top 100. "Ik weet niet hoe rijk hij is, want ik heb geen enkele vennootschap gevonden die naar hem linkt. Pas op, dat wil niet zeggen dat hij er geen heeft. Maar ofwel is ze bijzonder goed verstopt, ofwel zit hij met zijn centen in het buitenland."

.

Nu in het nieuws