1/2

"George Clooney is weer vrijgezel"

George Clooney zou niet langer samen zijn met Elisabetta Canalis. De twee zouden al sinds januari elkaar niet meer gezien hebben. Dat melden verschillende Italiaanse bronnen.

Elisabetta Canalis ziet kinderen helemaal niet zitten, en is dan ook niet van plan om de kinderwens van Clooney te vervullen.

"Ik word al gek als Brad Pitt en Angelina Jolie op bezoek komen met hun kroost. Dan moet ik het huis uit. Ik ben geen moederfiguur en heb George al duidelijk gemaakt dat zoiets er nooit van zal komen", aldus Canalis. Bovendien werd het huwelijk tussen de 2 een 'tijdje' uitgesteld: "te drukke agenda's" liet Canalis opnieuw weten.

En Clooney zelf? Die zwijgt in alle toonaarden over zijn relatie met Elisabetta. "George is altijd erg discreet geweest op romantisch vlak. Hij zal niet snel gaan zeggen dat het over en uit is tussen hem en Canalis", laat TvFamilie weten. Waarom de dame dan toch de schijn blijft ophouden? "Haar relatie met Clooney heeft het model geen windeieren gelegd. De opdrachten vliegen binnen. Clooney is het gouden ei waar ze al zolang op wacht."

NIET TE MISSEN