Celebs

Het geheim tot eeuwig huwelijksgeluk volgens Wendy Van Wanten

Print

Het geheim tot eeuwig huwelijksgeluk volgens Wendy Van Wanten

Wendy Van Wanten is al jaren gelukkig getrouwd met Frans. Je zult de twee dan ook niet snel zonder elkaar zien verschijnen. Daar waar Wendy is, duikt 'Franske' gegarandeerd ook op. "Ik heb me altijd voorgenomen nooit thuis op een man te wachten."

"Sommigen zeggen dat je af en toe eens iets alleen moet gaan doen in een relatie. Ik vind niet dat zoiets je relatie verrijkt. Integendeel. Mama was 43 toen ze mij kreeg. Papa, de kostwinner, was altijd weg. Na zijn werk bleef hij soms hangen, want hij zong graag en het publiek hield van hem. Papa leefde volop, maar mama kwijnde weg. Ze zat uren thuis met mij te wachten, het klaargemaakte eten koud. Het maakte haar verdrietig. En als papa dan thuiskwam, volgde er discussie. Dat beeld zal mij altijd bijblijven. Ik heb toen beslist dat ik nooit thuis zou zitten wachten op mijn man", vertelt Van Wanten in TvFamilie.

"Er zijn koppels wiens man de hele nacht op café gaat. Dan vertelt hij al zijn verhalen aan zijn makkers, en gaat dat thuis niet nog eens doen. Zo groeien mensen uit elkaar. Ik heb geen behoefte aan alleen op café gaan. Ik zit liever in de zetel bij mijn vrouw", vervolledigt Frans.

Beeld: Photonews

NIET TE MISSEN