Abonnees mogen uur vroeger binnen in Zoo en Planckendael

Op deze eerste lentedag werden de bewoners en de pendelaars in Antwerpen en Mechelen gewekt met prachtige dierengeluiden. Die kwamen voort uit speakers die door medewerkers van de Zoo van Antwerpen door de stad werden gereden. De actie werd op poten gezet om de nieuwe voordelen voor abonnees in de verf te zetten.

jrosquin

Het exotische geluidsfragment bevat geluiden van brullende leeuwen, kwetterende ara's, trompetterende olifanten tot zingende siamangs met hun versterkende keelzakken.

Beluister het geluidsfragment:

Op de Meir, Groenplaats, Dageraadsplaats, Rooseveltplaats en in het Centraal Station in Antwerpen en op het Conscienceplein, Zandpoortvest en in het station van Mechelen waande je je heel even in de brousse.

De geluiden werden 's ochtends vroeg opgenomen in beide dierenparken en verspreid over de twee steden.

Abonnees uurtje vroeger toegelaten

"De reden is eenvoudig", zegt Ilse Segers woordvoerster van ZOO en Planckendael. "Onze parken gaan exclusief voor al onze abonnees een uurtje vroeger open. Als je 's morgens in de Zoo of Planckendael aankomt, als de dieren net buiten komen en aan hun ochtendritueel beginnen… dat is een magisch moment om te ervaren. En dat gevoel wilden we op deze eerste lentedag even delen met iedereen en laten smaken. Zo wordt iedereen uitgenodigd om het zelf in de parken mee te maken."

CITTA

Aangeboden door onze partners

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio