Inspecteur incasseert slagen van dronken duo

Inspecteur incasseert slagen van dronken duo

Inspecteur incasseert slagen van dronken duo

Print
Antwerpen - Een vrouwelijke inspecteur van de Antwerpse politie heeft zaterdagnacht een hersenschudding opgelopen bij een zware vechtpartij aan de Ernest Van Dijckkaai.
De problemen startten in café Beveren omstreeks 0.45u. De uitbater ervan riep de politie op omdat drie dronken klanten zijn zaak aan het vernielen waren. De politie trof dat trio vrij snel aan in de omgeving van de zaak.

Op dat ogenblik probeerden twee onbekende mannen net de portefeuilles van de drie ruziemakers te stelen. De politie wist alle vijf verdachten tegen te houden.

Terwijl de twee gauwdieven zonder veel problemen konden worden ingerekend, verzetten de drie andere verdachten zich hevig. Het ging om een man en twee veertigjarige vrouwen uit Temse. Een van beide vrouwen en de man deelden zware klappen en trappen uit, waardoor een vrouwelijke inspecteur een hersenschudding en een whiplash opliep.

Pas met de hulp van zes inspecteurs kon haar collega de twee vechtersbazen inrekenen en overbrengen naar het commissariaat.

JVdPo

MEEST RECENT

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio