Gewapende overval op reisbureau in Deurne

Een onbekende man pleegde donderdagavond een gewapende overval op een reisbureau op de Turnhoutsebaan. De overvaller sloeg op de vlucht toen een hond begon te blaffen. Dat meldt de lokale politie.

Donderdagavond rond 17.05 uur kwam een man reisbureau D-Tours op de Turnhoutsebaan binnengewandeld. Hij greep onmiddellijk een vuurwapen en richtte dit op een 24-jarige medewerkster. Hij duwde het slachtoffer verder het reisbureau in, waarop de vrouw hem ongeveer 150 euro cash geld gaf.

De overvaller wilde meer en dwong de vrouw tot achteraan in het reisbureau. Daar zat de hond van de medewerkster, die onmiddellijk begon te blaffen toen hij zag dat zijn baasje onder schot werd gehouden.

Toen de hond tegen de verdachte omhoog sprong, gaf deze laatste het beestje een stamp. Hij richtte zijn wapen op de hond en vluchtte daarna weg in de richting van de Gallifortlei/Frank Creaybeckxlaan. De medewerkster van het reisbureau geraakte niet gewond, maar was erg onder de indruk van hetgeen gebeurd was. Het labo kwam ter plaatse. De lokale recherche onderzoekt de zaak.

Meer nieuws uit stad en rand

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio