Toestand van Eddy Wally is beter

Eddy Wally heeft de afdeling intensieve zorgen verlaten en zijn toestand is verbeterd. Dat meldt de manager van de charmezanger, Hugo Colpaert, woensdagavond. Op aanraden van de dokter worden alle geboekte optredens tot en met 31 mei geannuleerd.

drombouts

Toen Wally zich zaterdag, na een etentje bij vrienden in Brussel, rond 22 uur naar zijn wagen begaf, werd hij in de Dinantstraat onwel en viel hij neer. De zanger werd naar het ziekenhuis gebracht en daar stelde men een herseninfarct vast.

Tijdens de onderzoeken bleek dat een te hoge bloeddruk de directe oorzaak was van dit voorval. Voorts stelden de dokters vast dat de linkerzijde van het lichaam verlamd was. Linkerarm en linkerbeen functioneerden niet meer en waren volledig gevoelloos, aldus Wally's manager.

Zijn algemene toestand verbeterde maandagochtend en de zanger werd overgebracht naar een ander ziekenhuis om de behandeling voort te zetten. Dinsdag evolueerde zijn toestand bijna niet, maar woensdag ging het plots wel veel beter. Volgens zijn manager wil hij snel revalideren en blijft hij "vechten als een leeuw".

Intussen nam hij in samenspraak met zijn manager enkele beslissingen. De charmezanger annuleerde een benefietoptreden in Bulgarije ten voordele van weeskinderen. Toch blijft hij volgens Colpaert "ambitieus en optimist".

Vastgoed

Jobs in de regio