Gemeenteraadslid Bart Dom uit Nijlen begraven

Gemeenteraadslid Bart Dom uit Nijlen begraven

Gemeenteraadslid Bart Dom uit Nijlen begraven

Print
Nijlen - In een overvolle Sint-Willibrorduskerk in Nijlen is vanmiddag afscheid genomen van CD&V-gemeenteraadslid Bart Dom (46). Hij stapte maandag zelf uit het leven.
Burgemeester Paul Verbeeck omschreef Bart Dom tijdens de begrafenisplechtigheid als sociaal geëngageerd, die steeds met de glimlach en vol overtuiging aan iets begon. Volgens een collega van het Agentschap Jongerenwelzijn was Bart Dom iemand die zich bij problemen steeds kandidaat stelde om ze op te lossen.
Bart Dom was CD&V-gemeenteraadslid in Nijlen. Beroepsmatig was hij actief als hulpverlener bij de Preventiecel Bijzondere Jeugdzorg Mechelen. Dom was ook nog vertegenwoordiger van de partij in verschillende regionale en provinciale bestuursorganen.
Hij is ook verschillende jaren voorzitter geweest van CD&V Nijlen. Dom zette zich ook nog in voor verschillende andere sociaal geëngageerde doelen. Zo was hij actief bij PWA Berlaar-Nijlen en het ACV. Vroeger was hij ook speler van voetbalclub Kfc Bevel, waar hij nog steeds steunend lid van was.

Heb je naar aanleiding van dit artikel vragen over zelfdoding? Voor jezelf of iemand uit je omgeving? Bel de Zelfmoordlijn op het gratis nummer 02 649 95 55. 's Avonds (behalve woensdag en zaterdag) kan je chatten van 19.00 - 21.30 uur op zelfmoordlijn.be


CVR, BEPR

.

Meer nieuws uit regio Mechelen

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio