Uitbater gezocht voor Huize Leysen

Print

Uitbater gezocht voor Huize Leysen

Zandhoven - In 2010 kocht de gemeente Zandhoven Huize Leysen, een prachtig herenhuis naast de parochiezaal van Zandhoven. De woning werd gekocht om verschillende redenen: het karakter en de rijke geschiedenis, het beschermd dorpszicht dat bewaard moest blijven, de prachtige rode beuken en de natuurlijke buffer, en de mooie grote tuin die in verbinding staat met de tuin van het vredegerecht.
>Maar er is meer... Zandhoven centrum heeft dringend meer beleving nodig. "Zonder afbreuk te doen aan de huidige horecazaken uiteraard, maar we missen toch nog een soort van brasserie, een beetje zoals de Zwaan van weleer", zegt communicatie-ambtenaar David Basstanie. "Een plaats met een goeie pint bier, een lekkere snack, een mooi tuinterras... kortom, een gezellige stopplaats midden in het dorp voor toeristen, wandelaars en fietsers, maar ook voor onze eigen inwoners natuurlijk."

Vandaar dat de gemeente Zandhoven nu op zoek is naar mogelijke huurders/uitbaters. Heb je interesse om hier een mooie zaak uit te bouwen? Heb je de horecamicrobe in je bloed? Aarzel dan niet en stuur je sollicitatie naar het gemeentebestuur van Zandhoven t.a.v. de burgemeester: Liersebaan 12 - 2240 Zandhoven of per e-mail: burgemeester@zandhoven.be.

Hoorzitting

Op woensdag 30 maart houdt het schepencollege een hoorzitting voor alle kandidaten. De schepenen en burgemeester zullen dan luisteren hoe de kandidaten hun toekomst daar zien, bekijken het businessplan en beslissen dan met wie ze verder in zee gaan.

Kma

Meer nieuws uit stad en rand

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio