Carl Huybrechts: "Niets te maken met deurwaarder Sugar Jackson"

Print

Carl Huybrechts: Niets te maken met deurwaarder Sugar Jackson

Carl Huybrechts ontkent dat hij beslag heeft laten leggen op het sportmateriaal in de boksclub waar Sugar Jackson traint. Hij wil ook zijn investeringen niet recupereren. Een deurwaarder heeft wel een bezoekje gebracht aan de boksclub, maar trainer Renald De Vulder bevestigt dat Huybrechts daar niets mee te maken heeft.

Dinsdag maakte een deurwaarder zich op om beslag te leggen op de boksring en het sportmateriaal dat zich in de loods bevindt waar Jackson, die zich volop voorbereid op zijn kamp vrijdag tegen de Spaanse kampioen, al jaren traint.

Jacksons trainer De Vulder kon de inbeslagname nipt vermijden door zelf een bod te doen op het materiaal. "Zo kunnen we hier nog ten minste twee weken voort trainen", aldus De Vulder.

'Alles te danken aan Carl'

Verschillende media opperden woensdag dat onder meer sportjournalist Carl Huybrechts geld zou terugeisen van de boksclub waar Jackson actief is. "Ik heb nooit een initiatief genomen om op welke wijze ook mijn investeringen of een deel daarvan te recupereren", reageert Huybrechts.

De Vulder bevestigt die versie: "Wij hebben gewoon alles te danken aan Carl, die veel tijd en geld in ons heeft geïnvesteerd. Hij eist dat niet terug. Het materiaal heeft hij destijds geschonken aan de vzw van de boksclub die onder leiding staat van Louis De Vries. Daar situeren zich nu problemen met de fiscus."

Meer sportnieuws