Vrouw (81) doodgeslagen bij inbraak in verkeerde appartement

Overvallers hebben maandag een bejaarde vrouw (81) doodgeslagen in Ganshoren bij Brussel. Ze wilden de inhoud van een brandkast stelen, maar bleken op het verkeerde adres te zijn. De vrouw en haar man werden zwaar toegetakeld.

Drie overvallers vielen maandag het appartement binnen en wilden de inhoud van de brandkast. Maar het koppel bezit helemaal geen brandkast.

Omdat de overvallers dachten dat de slachtoffers aan het liegen waren, takelden ze het koppel toe met een Engelse sleutel. De vrouw kreeg zo'n harde klappen dat ze het bewustzijn verloor. Haar man deed alsof hij zelf ook buiten bewustzijn was.

De overvallers werden daarna vergezeld door een vierde man. Hij was woedend omdat zijn kompanen het verkeerde appartement waren binnengevallen. De brandkast stond in het appartement van de buren, die met vakantie waren.

De daders sloegen op de vlucht en zijn nog steeds spoorloos. Pas dinsdag kon de zwaargewonde man een telefoon beantwoorden van een ongerust familielid. Zijn vrouw was toen al bezweken aan haar verwondingen.

Nu in het nieuws