Food

Zaak Rob Biesmans uit 'Mijn Restaurant' failliet

Print

Zaak Rob Biesmans uit 'Mijn Restaurant' failliet

Rob en Filip Biesmans werden razend populair dankzij de vtm-serie 'Mijn Restaurant'. De broers openden beiden een eigen restaurant in Hasselt, maar na een spijtig ongeval moest Filip zijn zaak sluiten. Nu staat ook Robs zaak op de rand van een faillissement.

Filip Biesmans was bijzonder gegeerd bij het jonge meisjespubliek van 'Mijn Restaurant'. De souschef van Exquisa besloot daarop zijn heil te zoeken in een eigen restaurant 'Bies'. Maar op een dag sloeg het noodlot toe. Filip raakte zwaargewond door een steekvlam en stond voor een lange revalidatieperiode. Zijn zaak sluiten was de enige mogelijke optie.

Rob Biesmans werd dan weer bekend als de mondige maître in Bigarreaux. Hij opende een tijdje later 'Au nom du père et fils', eveneens in Hasselt. "De eerste maanden liep de zaak goed. Ik heb er alle dagen van 's morgens vroeg tot 's avonds laat gewerkt. In augustus liet Rob me duidelijk verstaan dat hij liever zelf in de keuken wilde staan. Wat er sindsdien gebeurd is, weet ik niet, maar op korte tijd is het blijkbaar wel bergaf gegaan. Ik maak me wel een beetje zorgen over hem. Telefonisch kan ik hem maar moeilijk bereiken", laat vader Peter weten.

"Ik hoop dat ik de curator kan overtuigen om verder te gaan met 'Au nom du père et du fils'. Filip kan dan na zijn revalidatie bij mij komen werken", sluit Peter Biesmans hoopval af.

NIET TE MISSEN