1 / 2

Raymond van het Groenewoud: "Gevoelens voor jongens"

Raymond van het Groenewoud is altijd een gesloten boek geweest als het op zijn liefdesaffaires aankwam. Maar voor een keer klapt hij uit de biecht in het boek 'In mijn hoofd' van Martin Heylen.

"Ik had gevoelens voor jongens. Maar niet in de rozig nichterige sfeer.

mgeysmans

Ik wilde dat het er eens van gekomen was. Gewoon om te weten hoe het was. Het lijkt me een behoorlijke heftigheid te hebben. Onlangs was er nog een gast die me benaderde, maar ik dacht: neen, niet met jou. Ik denk er wel over na en ben er nog niet uit of ik mezelf al dan niet voldoende ontplooid heb", zo laat van het Groenewoud volgens TV Familie, die het boek konden inkijken, weten.

"Groupies waren er, maar ik had geen interesse in hen. Ik beweer niet dat er nooit iets gebeurd is, maar ik kan de uitspattingen op 2 handen tellen. Ik voelde achteraf ook geen schuld omdat ik getrouwd was. Wel ongemak. Ik nam de blutsen erbij. Meestal zocht ik mijn heil toch in het verzwijgen. Het lijkt me lullig om die seks te laten liggen in naam van de goede vrede of van de zielenrust. Soms pik ik er al eens een vrouw uit die ik op geestelijk niveau minacht. Eentje die ik zeker niet aanbid. En die ik pro forma zal omschrijven als een trut. Ik vind het wel mooi dat ik eens met een foute vrouw kan vrijen in de rubriek 'zo dat heb ik dan ook weer eens gedaan in mijn leven'."

NIET TE MISSEN