Gladiolen strikt Das Pop en Zornik

De programmatie van het Gladiolenfestival in Olen is helemaal rond. Vrijdag zijn Absynthe Minded en Das Pop de headliners, zaterdag nemen Lady Linn, Zornik en Les Truttes die rol over.

smeeusen

“We zijn erin geslaagd om een ijzersterke affiche op poten te zetten”, opent Raf Heylen. “De artiesten die we in eerste instantie op ons verlanglijstje hadden staan, konden we allemaal vastleggen.”

Het Gladiolenfestival vindt plaats tijdens het pinksterweekend op vrijdag 10 en zaterdag 11 juni in de dorpskom van Onze-Lieve-Vrouw-Olen. Het concept loopt vrijwel gelijk met dat van de vorige jaren. De vrijdag van het tweeluik mikt traditioneel op een iets jonger publiek.

De Jeugd Van Tegenwoordig

“Openen doen we met Rockrally finalist Willow”, gaat Raf Heylen verder. “Daarna volgen de Nederlandse rapgroep De Jeugd Van Tegenwoordig, Absynthe Minded en Das Pop. Na de laatste noten volgt een after party met de DJ-groep Samtex.”

Zaterdag 11 juni trekt in de namiddag de vijfde Music and Love parade door de Olense straten. Broken Glass Heroes openen later die avond de tweede festivaldag. Zij zijn bekend van de muziek van Benidorm Bastards. Verder volgen Lady Linn and her Magnificent Seven, Zornik en de coversensatie Les Truttes.

De ticketverkoop start vandaag. Het aantal combitickets is beperkt.

www.gladiolen.be

MEER OVER Absynthe Minded

Aangeboden door onze partners

Meest gelezen

Vastgoed

Jobs in de regio