Food

Wat zijn eetgewoontes over zijn romantische ziel vertellen

Print

Wat zijn eetgewoontes over zijn romantische ziel vertellen

Je eerste date met een man bestaat meestal uit een etentje. En laat net dat een prachtige basis zijn om te ontdekken of hij romantisch is.

Sommige mannen kennen maar 4 voedselgroepen: snel, diepvries, gefrituurd en gezouten. Zijn idee van romantiek is een grote pizza met z'n tweetjes delen terwijl de tv staat te flikkeren.

Ideaal is het helemaal wanneer vrouwlief hem ook nog eens een biertje komt brengen. Krijg je hem van de zetel, dan neemt hij je waarschijnlijk mee naar een fastfoodrestaurant.

De avontuurlijke eter wil alles uitproberen en de wereld op zijn bord proeven. Hij zal je naar de meest exclusieve zaken nemen om de nieuwigheden te proeven. Zijn avontuurlijke ziel kan je echter ook overweldigen. Zeker als hij altijd avontuur en nieuwigheden wilt, ook in een relatie.

Mannen die vasthouden aan klassiekers zoals steak zullen je tijdens een eerste date meenemen naar een betrouwbaar, gekend restaurantje. Niet meteen passioneel of gekruid, maar wel een man die erg standvastig is en graag wil trouwen.

Vijfsterren

Mannen die je meenemen naar een vijfsterrenrestaurant en de duurste gerechten op het menu bestellen, willen klasse en eisen dat ook van hun vrouw. Hij zal haar blijven vertroetelen met leuke cadeaus, zolang ze in zijn perfecte leventje blijft passen. En zijzelf ook zo perfect blijft.

Magere Johnny

Is je man bijzonder begaan met zijn gewicht en wil hij enkel dingen eten die weinig vet en koolhydraten bevatten? Dan kan je hem best omschrijven als een magere Johnny. Hij zal er alles aan doen om zijn perfecte lichaam te behouden. Ben je zelf ook zo'n dieet- en sportfreak dan passen jullie perfect bij elkaar.

Voedselminnaar

Hij houdt zoveel van voedsel dat hij er opgewonden van wordt. De voedselminnaar is het type man dat helemaal opgaat in koken. Het is die ene persoon die in de winkel aan kaas staat te ruiken, expliciet smakt bij het eten om alle smaken te laten vrijkomen en ongegeneerd slurpt van zijn wijn om alle geurnoten te ontdekken. Wil je met dit soort man verder? Dan moet je niet bang zijn om wat kilootjes bij te komen.

Ecologische type

Deze man is erg begaan met wat hij in zijn mond steekt. Hij wil van alles de specifieke afkomst weten en leidt een zo gezond en groen mogelijk leven. Wanneer je met zo'n type een relatie aangaat, moet je hele leven worden omgegooid. Want na het eten, komen de veganistische kleren en de groene levenswijze.

NIET TE MISSEN