Zwijndrecht voortaan mekka voor Harleyliefhebbers

Zwijndrecht voortaan mekka voor Harleyliefhebbers

Zwijndrecht voortaan mekka voor Harleyliefhebbers

Print
Zwijndrecht - American Lifestyle, een begrip in de wereld van Harley-Davidsonmotoren, heeft een nieuw pand geopend op het industrieterrein Westpoort in Zwijndrecht.

Een breed publiek van Harleyliefhebbers bezocht donderdag de nieuwste parel in de motorwereld tijdens de openingsavond van American Lifestyle. Elke bezoeker nam er voor de foto met stoere pose plaats op een Harley en zag er een tatoeëerder, hostesses of een muziekgroepje aan het werk. De meeste aandacht ging uit naar de toonzaal met de allernieuwste serie Harley-Davidsons en de indrukwekkende winkel met drie verdiepingen.

“We zijn verhuisd uit Dendermonde omdat het pand daar veel te klein geworden was”, verklaart winkeluitbater Timo Van den Broeck. “Nu horen we bij de grootste in Europa. Deze locatie naast de E17 is voor onze klanten ook veel beter bereikbaar. Zij komen vooral uit de regio’s Waas, Dender en Antwerpen.”

Motorenhotel

American Lifestyle is gespecialiseerd in het merk Harley-Davidson en houdt ervan om zijn klanten goed te begeleiden tijdens en na de aankoop van een motor. “We zijn de enige dealer die vijf Harley-Davidson University geschoolde technici in dienst heeft”, glundert Timo. Binnenkort opent de winkel ook een uniek motorenhotel op de bovenste verdieping, waar de eigenaars hun stalen ros kunnen laten staan en waar de motor door de uitbaters ook gepoetst en onderhouden wordt. “De motor staat daar dus rijklaar, ideaal voor bestuurders die geen plaats of tijd hebben voor onderhoud.”

U kan het volledige artikel lezen in de vrijdagkrant van Gazet van Antwerpen.

Foto: Stefaan Van Hul

Dietrich Martens

Meer nieuws uit Antwerpen

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio