Sam Wauters en zijn songs was sterk concept

Singersongwriter Sam Wauters (30) kondigde dit concert aan als kantelmoment. Een podium, een vleugel en zijn songs zouden de laatste halte zijn om verder uit te wijken. Na dit optreden zal Sam het Vlaamse land doorkruisen om aan te voelen hoe het publiek op zijn songs reageert.

redactie

Na het zeer sterke optreden kwamen enkel positieve reacties vanuit het publiek. "Zeer sterk, vooral de nummers waarin hij in dialoog gaat zijn straf", weet Tom Nelen. Een mening waar iedereen in de foyer zich in kon vinden. "Spijtig dat van deze nummers nog geen full CD is. Wat een sterke teksten, zeer herkenbaar, met een grappige toets overgoten en een subliem pianospel. Dit vraagt naar meer," klonk het.

Sam Wauters: "Ik was overdonderd toen ik zag dat de zaal vol zat. Maar na enkele noten voelde ik dat het goed zat. Daarna heb ik twee keer 45 minuten het beste van mezelf gegeven. Vooral de interactie met het publiek was super. Ik kijk met een goed gevoel terug naar dit optreden. Dit was hetgene wat ik voor ogen had", besluit Wauters.

Foto: Sara van den Elsken

Kris Peeters
Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners